Dekorera din hemstång med relevanta föremål

Dekorera din hemstång med relevanta föremål

Hemstången blir mer och mer populär i vårt samhälle och hemstänger i alla former och storlekar dyker upp i olika länder. Om du har din egen eller vill skapa en för att underhålla vänner eller bara din egen personliga njutning, kan du vara intresserad av att lära dig att få tillgång till din bar ordentligt.

Det spelar ingen roll hur stor eller liten bar du har, det finns alternativ för dig att välja perfekt för att tillgodose dina behov perfekt. Här är några idéer för att komma igång.

Glas

Den välsorterade baren har rätt mängd och rätt glasögon för att göra alla drycker tänkbara. Men vilka typer av glasögon behöver du? Exakt vilka typer och storlekar av glasögon du väljer beror på hur mycket utrymme du har i ditt hemfält för förvaring av glasögonen.

Stamglas som vinglas, margaritaglas etc. kan hängas i glasvaror för att maximera ditt utrymme och låta dig visa dem för utseende. Stammlösa glas som du också behöver kan innehålla ölmuggar, ölglas, hi-balls, shooters, shotglas och mer. Dessa är ofta ordnade på gummimattor för att förhindra glidning.

När det gäller glasvaror är några grundläggande saker du bör ha:

* Grundläggande ölmugg
* Pilsner-glas
* Martini-glas
* Vinglas (8 oz eller 11 oz – vitt och rött)
* Daiquiri-glas
* Skottglas
* 8 eller 10 oz rockglasögon
* 6 eller 9 oz konjakglas

Andra saker

Om du redan har de glasvaror som behövs för din hembar, finns det många bra sätt att dekorera och tillbehör till din hembar. Du kan också använda väggkonst, nattlampor och till och med barur. Det finns också anpassade pallar och bord för att dekorera din hembar och bistro med mera. Om du har mer utrymme kan du definiera ett område för rökare för tobak / E juice. På så sätt påverkas inte rökare av tobbaco-lukt eller rök.

Det fina med en hemmabar är att du kan anpassa den på något sätt som fungerar för dig. Idéerna ovan är bara förslag och du kan använda dem, utöka dem och skapa dina egna idéer hur du vill. Poängen är bara att helt njuta av din egen bar.

Leave a Reply